Het moet gezegd, ik maak hier nogal een indruk met mijn koersvelooke. Die dan nog eens fluogeel geschilderd is ook. En wijs dat ik dat vind, dat ze wijzen naar mij en vragen waar die fiets vandaan komt enzo. En ik trots gelijk een gieter. Ook al is hij eigenlijk geleend voor een maandje. Laat dat maandje nu bijna voorbij zijn.. en laat de eigenaar ervan overmorgen komen. En stel nu eens dat ik naar de unief fietste, al vrolijk meezingend met Emiliana, en dat daar nu opeens toch wel geen pedaal af valt zeker. Ik midden de velden tot stilstand gebracht. Dan maar stappen naar de unief toe en schoorvoetend aan uw prof vragen of hij u en uw fiets in zijn mercedes richting Murcia wil brengen. Want uw unief bevindt zich dan nog eens op dertig minuten van waar ge woont natuurlijk.
Ik wou eigenlijk voeren zeggen maar naar het schijnt verstaan veel mensen dat woord niet.
Maar.. boe aan de koersvelo’s met losse pedalen dus.

Voor mij zit hier trouwens een man met een gezicht die écht op mr. bean lijkt: lees bovenste lip opgetrokken – tandvlees bloot en ogen gelijk talloren. Loat uwe smoel operereeee denk ik dan zo..

Dit postje als aankondiging dat het binnen dit en een maandje weer drukker wordt alhier. Dan ben ik terug, namelijk. Hasta entonces..

Advertenties